KÖZÖS TÚRA

Mozgás, fitnesz, fizikai erőnlét

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 6., kedd 12:43

10-e nekem sem jó.
Viszont a jövő hétvége tuti jó.
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

HozzászólásSzerző: Norci » 2006. jún. 6., kedd 17:48

ok, akkor menjünk 17-én, mit szóltok???
ki jön? :D
Norci
Grafomán

Hsz: 826

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. jún. 6., kedd 18:01

Egyelőre még jó a következő 7vége is :)

Viszont könyörgöm, ne beszéljük meg előre, hogy rossz lesz az idő, a jelentéseket sem akarom látni :(

Húsvétkor voltam a Mátrában 3 napot...10 jelentkezőből végül 3-an maradtunk, mert rossz időt mondtak...és ragyogott a nap, és semmi felhő 3 napon át. :D :D
Utána hetekig néztem direkt a jelentéseket, meg az időt...és rájöttem, hogy totálisan felesleges, mert vagy úgy lesz vagy nem. Szerintem annyira változékony már az időjárás, hogy nem tudnak előre jósolni.
Pl. most 7végére is esőt meg rossz időt mondtak, és szombaton egész nap jó idő volt, csak este esett, hétfőn szintén, teljesen...tehát a 3 napból kettő alkalmas volt kirándulásra! Mégsem voltam sehol, mert mindenki más az időjárásjelentést nézte, ahelyett hogy kinézett volna az ablakon!!!

Úgyhogy sztem az időjárás miatt ne mondjuk azt előre, hogy ez vagy az a nap nem jó, max. cserélünk telefonszámokat, és ha reggel ítéletidő van, akkor körtelefon, hogy mégse...meg egy esőkabát a hátizsákba, erdőben úgyis kevésbé esik :D
"A változás benned kell hogy elkezdődjön" (Gandhi)
gabola
Írogat

Hsz: 74

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 7., szer. 10:50

Rendicsek! szívesen mennék most 10-én is! szupi lesz a Pilis!
Borongós időben úgyis jobb túrázni mint 50 fokban :D

Kik tudnak jönni még 10én?

Gabola, jól értettem hogy neked is megfelelő?
giyandeva
Grafomán

Hsz: 790

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. jún. 7., szer. 11:34

giyandeva írta:Rendicsek! szívesen mennék most 10-én is! szupi lesz a Pilis!
Borongós időben úgyis jobb túrázni mint 50 fokban :D

Kik tudnak jönni még 10én?

Gabola, jól értettem hogy neked is megfelelő?

10-e igen!

de 17-e, ill 18-a sajnos nem jó! Illetve nem sajnos, de nem jó :) esküvőre megyek! az enyémre :D :D

és bár imádnám, ha mindez egy hegytetőn lenne, de sztem az anyakönyvvezetők még sok pénzért sem másznak hegyet...a nagymamák meg pláne...
gabola
Írogat

HozzászólásSzerző: timcu » 2006. jún. 9., pén. 8:27

10-e nekem is jó!
Szívesen mennék holnap kirándulni!
"Legyen neved ember vagy állat,Szó vagy bőgés hagyja el a szádat,Fedje tested szőr vagy toll, Egy helyről jössz és egy helyre utazol."
timcu
Írogat

Hsz: 59

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 9., pén. 8:59

A holnapi Dobogókői túrára jó nektek is a 8:30-as HÉV? Találkozhatunk a Battyhany teren? Ezzel el is érjük a 9:20-as Pomázi buszt :)

Timcu, Gabola, nektek is jó? Javaslat? Valaki tud még jönni?
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: Norci » 2006. jún. 9., pén. 9:34

azt nem mondjátok, hogy megint lemaradok dobogókőről...?! nem lehetne jövő héten inkább???

ne feledjétek, hogy napfényes fesztivál lesz most vasárnap! szerintem ez is egy jó alkalom, hogy találkozzunk! www.napfenyesfesztival.hu
Norci
Grafomán

Hsz: 826

HozzászólásSzerző: timcu » 2006. jún. 9., pén. 10:39

Ez milyen HÉV? 8:30-kor indul a Batthyány térről?
Akkor nagyon jó! Ott leszek!
"Legyen neved ember vagy állat,Szó vagy bőgés hagyja el a szádat,Fedje tested szőr vagy toll, Egy helyről jössz és egy helyre utazol."
timcu
Írogat

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. jún. 9., pén. 11:27

Ajajj...hát én úgy értelmeztem, hogy a többségnek nem jó 10-e, és megint túlszerveztem magam...elígérkeztem....de közben kiderült, hogy a 17-e mégiscsak jó nekem és a 18-a is (nem marad el az esküvő, csak kicsit később lesz)

Nem lenne az jobb a Pilisre? Kezeket fel még ma! Kinek jó mindkettő, kinek csak a jövő hét????
gabola
Írogat

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 9., pén. 11:50

ajjjajjjj Ahogy látom fogyunk...

Timi neked nem lenne baj a mini 2-es csapat? :D Egyébként a szentendrei HÉV-re szállnánk majd Pomázon le fel a buszra és Dobogókőn is lennénk!
MI legyen?

A jövő hetet illetően nekem bármelyik nap jó és persze mehetünk a Pilisbe. Nagyon szép hely: 100x se fogom megunni. :D
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 9., pén. 11:51

Nekem csak jövő hét szombat jó.
De tudod Gabola, akkor meg kerti parti, igaz délután. :/
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

HozzászólásSzerző: timcu » 2006. jún. 9., pén. 12:27

Jól alakulnak a dolgok! :D
Jövő hét nekem semmiképpen sem jó!

Mini 2-es csapat tényleg elég kevéske, de én már nagyon rákészültem egy kis kirándulásra! Nem baj, mi majd jógázunk és elmeséljük a többieknek, hogy miről maradtak: jó kis dobogókői frissítő pranayama!!! :D

Na, mi legyen?
timcu
Írogat

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. jún. 9., pén. 12:51

timcu írta:Jól alakulnak a dolgok! :D
Jövő hét nekem semmiképpen sem jó!

Mini 2-es csapat tényleg elég kevéske, de én már nagyon rákészültem egy kis kirándulásra! Nem baj, mi majd jógázunk és elmeséljük a többieknek, hogy miről maradtak: jó kis dobogókői frissítő pranayama!!! :D

Na, mi legyen?

Voltatok már Dobogókőn? Mert maga a helys, amit Dobogókőnek hívnak, ahol letesz a busz, a kilátó-parkoló, büfé stb. környéke csalódás lesz sztem... tele emberrel, nyüzsi, rengeteg autó, suhogósnacis-tűsarkús "turisták" akik felmennek autóval, kinéznek a kilátóból, esznek egy zsíroskenyeret, és visszaülnek az autójukba...

Ott gyors szétnézés és tovább...

Viszont indul onnan 3 körtúra is, mindhárom nagyon szép: sárga kör ("dobogókő" azaz a hegycsúcs és szikla "alá" 1-1,5 km kb, de ez az igazi energiákban gazdag hely sztem...) piros kör (pilisszentkereszt felé a zsivány-sziklákhoz, ami szintén nagyon jó hely) zöld kör (a Rám-szakadék fölött megy el) ja, és ha nagyon bevállalósak vagytok, akkor induljatok el a kilátótól balra a piros-sárgán, majd a sárgán tovább miután szétválik, folytatva a zöldön a Rám-szakadékon át le Dömösig :D :D
Ide csak vízhatlan cipőben érdemes menni, mert az alján kisebb-nagyobb (esőzéstől függ) patak van, és igazi sziklás szurdok a sziklába vájt lépcsőkkel, kapaszkodókkal (utóbbiak fémből vannak és sajnos túl sok van belőlük szerintem, ezek nélkül is végig lehetne menni, persze veszélyesebb lenne, de így meg elveszíti a varázsát....na, ettől még azért nagyon szép és izgalmas hely, nekem a második kedvenc helyem a Pilisben! Az elsőt nem árulom el, mert ott látni szeretném az arcotokat :D :D :D

térkép, ha nincs: http://turistautak.hu/maps.php?id=pilis_nima

jó túrázást ha nem jönnék (még ingadozom....:D ) bármi gyakorlati kérdés felmerül szívesen segítek :)
gabola
Írogat

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 9., pén. 13:40

Így van! szép időnk lesz és tuti a kirándulás Dobogókőre! és yoga :D

Akkor 8:15 körül Battyhanyi HÉV-nél találkozunk, ahol lukasztani kell a jegyeket vagy valami vonal van, na ahonnan indulnak a hévek.
Részemről megfogadom Gabola tanácsát holnap reggelig meg megálmodjuk melyik szép útvonalat válasszuk :)
giyandeva
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: Sport