Gega23 írta:Nekem nincs bringám.
lehet kölcsönözni...vagy kölcsönkérni...vagy szerzünk Neked rollert, görkorit, akármit...na?
Gega23 írta:Nekem nincs bringám.
string írta:Az Indexes fórumon már felvetettem, hogy vasárnap (július 30) mehetnénk Pap-rétre bicajjal. Vagyunk már néhányan, most gyorsan ide is írok egy nagy kérdőjelet. Ki tart velünk???
A Batthyány térről indulnánk Szentendréig a bicikliúton, majd a Skanzen mellett fel Pap-rétre. Kevésbé versenyzős tempó lenne a cél, mint inkább a táj és a természet átélése és a közös tekerés.
???
gabola írta:Gega23 írta:Nekem nincs bringám.
lehet kölcsönözni...vagy kölcsönkérni...vagy szerzünk Neked rollert, görkorit, akármit...na?
string írta:Úgy gondolom, hogy 9 órakor indulnánk a Batthyány térről és a csapat sebességétől függően 10 - fél 11 körül lennénk Szentendrén. (Addigra a HÉV is ott vanOnnan a zárt erdei úton (a skanzen után jobbra) mennénk fel Pap-rétre, az aszfaltos és nincs rajta gépjármű forgalom. Visszafelé több út is kínálkozik, demokratikusan megszavazzuk melyik legyen, de mivel többen lesznek városi biciklivel (nekem is slick gumi van most a járgányon) inkább az aszfalt lenne az optimális, de nem "versenyről" van szó.
pitypang írta:Azt tanácsolom kérdezze meg a gyermekorvost. Ő tudja melyik területen milyen a fertőzöttségi arány, mi a teendő az adott esetben és hogy mire kell figyelni. Ez a legjobb amit tehet. Szerintem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég