Védő?oltás?

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

HozzászólásSzerző: flower » 2005. márc. 31., csüt. 11:08

flower
Grafomán

Hsz: 786

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2005. márc. 31., csüt. 12:34

Én ezt a könyvet megvettem, láttam a szikár tényeket, egy könyvtárnak adtam, ahol sok reform könyv van.. ez egy újabb

Szerintem amit az Egészségügyi maffia címú ír a témáról az átfogó, uakkor konkrét, és még más igazságokra is rávilágít, elviszem a találkozónkra, ha gondoljátok...
Parsifal
Grafomán

Hsz: 946

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 26., hétf. 16:50

http://www.origo.hu/itthon/20050926madarinfluenza.html
csak kísérletezgessenek! idióták!! jaj hová tart az emberiség?? Miért nem jönnek rá, hogy az összes oltás káros?? Miért nem?
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 26., hétf. 16:53

NEM számít a kórokozó, csak a táptalaj! Hát mondjuk az emberiség nagy része frankó táplalaj.. mert ugye tömik magukat oda nem való mocskokkal... jó kis baci-vírus-élősködő táptalajuk van. :twisted:
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: Jablko » 2005. szept. 26., hétf. 16:57

Nem értem én sem, hogy nem esik le nekik, hogy talán a húsevést kellene abbahagyni. Valahogy nem véletlen, hogy a haszonállatok többsége egyre betegebb... az emberek meg ezt eszik. Szegények. De majd felnyílik a szemük. Remélem, minél hamarabb...
Jablko
Törzsvendég

Hsz: 222

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 26., hétf. 17:06

Amikor a kergemarhakór volt, akkor egyesek azt mondták, hogy ők nem esznek marhahúst.. jó oké. legalább kevesebb fogy. Most hallom, hogy azt mondják, nem esznek csikrét,mert madárinfluenza van.. mikor lesz a halak köz valami vírus? vagy a disznók közt? Hogy végre rájöjjenek hogy talán nem kéne megenni az állatokat? Ha így megy tovább, akkor biztos ott is kitör valami. Persze én nem akarom, hogy így legyen, de így egyre kevesebben esznek majd húst talán.
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: nawesh » 2005. szept. 26., hétf. 23:34

szép lenne, hogy az emberek megijedve egyik-másik kortól kevesebb húst ennének. lehet, hogy a madárinfluenza miatt nem veszi meg a csirkét, de megveszi azokat a húskészítményeket, aemylben benne vana marha, vagy csirke.
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
nawesh
Grafomán

Hsz: 1619

HozzászólásSzerző: Norci » 2005. szept. 27., kedd 8:49

tegnap elborzadva néztem a híreket, hogy a tisztiorvosi szolgálat, vagy valami hasonló intézmény fő-fő vezetője karöltve az egészségügyminiszterrel (asszem) elsőként oltatták be magukat madárinfluenza ellen, ezzel is példát mutatva a jónépnek... :x nagyon veszélyesnek tartom ezeket a megnyilvánulásokat!

utána egy szakértő beszélt arról, hogy a szervezet minden oltás ellen úgynevezett antitesteket termel - tehát effektíve védekezik a beadott oltás ellen!? - ezért csak kb fél év múlva derül ki, hogy hatásos volt-e az oltás. feltenném a drága szakértő uraknak a kérdést, hogy ha ez olyan jó dolog, akkor a szervezet miért próbálja kidobni magából, ellene termel, stb? mikor jutunk végre el oda, hogy nem a meggyengült immunrendszer toldozásával-foltozásával törődünk oltások segítségével, hanem természetesen erősítjük meg. nagyon sok módszer van rá, kb 30-féle, amiről én tudok, nyilván ennek többszöröse létezik... le az oltásokkal!
Norci
Grafomán

Hsz: 826

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 27., kedd 10:54

EZ AZ! LE AZ OLTÁSOKKAL!
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2005. szept. 27., kedd 11:54

http://www.ass-ahimsa.net/vaccins.html
VACCINS: PROTECTION OU ILLUSION?

Jó lenne tudni egy kicsit franciául. Lám, ott ilyen oldalak is vannak! Azért a címet meg lehet érteni... és az első kép is beszédes!
Parsifal
Grafomán

Hsz: 946

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 27., kedd 13:34

egyértelmű: ILLUSION.
Persze nem tudok franciául,de gondolom ez lehet a cikk lényege.
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 27., kedd 13:36

Amúgy meg is leghet érteni nagyjából. Igaz én tanultam kicsit spanyolul is. Szóval aki tud angolul, meg jártas az idegen nyelvekben, az valamit megért belőle. (szerintem)
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 27., kedd 13:39

flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: fozolalu » 2005. szept. 27., kedd 14:00

Ez egy elég ingoványos talaj, azt hiszem.
Szerintem azért vannak olyan oltások, amire szükség van. :?
fozolalu
Inkább olvas

Hsz: 12

HozzászólásSzerző: flower » 2005. szept. 27., kedd 16:50

Hmmm, szerinted melyek azok? Nyugat-Európában sok országban nem is kötelezőek!!!
Ezekben: Ausztria, Dánia, Finnország, Németország, Hollandia, Svájc, Egyesült Kir. ...
flower
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: Egészség