Kedves Parsifal!
A hal és a madár egymásba szerethet, de hogyan raknak fészket?
(:oops: bocsi a hasonlatért)
Már én is rájöttem, hogy más dimenziókból vizsgáljuk a témát!
Én a realitás talaján maradtam. Egy percig sem állítom, hogy minden jól van, ahogy van,de ha a rideg tényeket nézzük, Magyarország lakosságának túlnyomó része (én nem tudom miért) elkapja a fertőző betegségeket. Valóban jó táptalajok a mikroorganizmusok számára!
EBBEN A HELYZETBEN jó mentőövnek (és nem jó megoldásnak) tartom a védőoltást.
Lehet, hogy a vegán táplálkozás valóban megoldást jelent. Ennek bizonyításához időre, kutatásokra és mindenek előtt SOKKAL TÖBB vegán táplálkozású emberre lenne szükség.
(na ebben segíthetek, de semmiképpen nem szeretnék tudományos következtetéseket levonni, mint ahogyan ezt páran megteszik a fórumon. Én nem vagyok ilyen tájékozott)
Arról nem is beszélve, amikor spirituális (néhol már babonás) magyarázatok kerülnek elő.
" "Pl. egyre több olyan baleset történik, hogy egy autós gyalogosokat gázol el a járdán." hát ez nem véletlen! Nem véletlenül azt gázolja el, akit! Negatív, haragos... stb. hangulattal közelebb lehet magunkhoz "hívni" az ilyen negatív energiákat. Szóval nem egészen úgy van, hogy BÁRKIT el lehet gázolni. NEM! " flower
Persze lehet,hogy ez maximálisan így van, de MÁS DIMENZIÓban beszélünk!
Mi lenne, ha betiltanák a védőoltásokat? (=választható lenne, de senki sem választaná) Tudjátok a választ?
Ezzel a kérdésemmel arra akartam utalni, amit (pl.) flower által ajánlott
http://www.ketezeregy.hu/oltas/cikkek.html oldalon Dr. Timár László Harc a védőoltások ellen c. cikkében olvashatunk:
"Svédországban 10 éven keresztül kihagyták a védőoltások közül a szamárköhögés elleni oltást, gyakorlatilag minden 10 éven aluli gyermek megkapta a betegséget, számos súlyos szövődménnyel."
"A Szovjetunió felbomlása után nem vették olyan szigorúan a védőoltásokat, Ukrajnában és Oroszországban 50 000-es diphtheriajárvány lépett fel. Lengyelországban pár évig nem oltottak a poliomyelitis (járványos gyermekbénulás) vírus 3-as típusa ellen, számos bénulásos megbetegedés fordult elő, kizárólag ezzel a típussal."
dimenzió:tudományos/orvosi
Magyarország 2005. nov. (Én is tudom, hogy a helyzet gyászos)