Védő?oltás?

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

HozzászólásSzerző: Jablko » 2005. dec. 2., pén. 22:07

Pasteur megmondta: nem a kórokozó a lényeg, hanem a táptalaj...
Ez teljesen beleillik a világnézetembe, amely szerencsére teljes mértékben működik. :) És ez a lényeg. És ebbe nem fér bele az oltás...
Jablko
Törzsvendég

Hsz: 222

HozzászólásSzerző: Ravenangel » 2005. dec. 2., pén. 23:30

De hát Pasteur oltást is kidolgozott!
Ravenangel
Írogat

Hsz: 66

HozzászólásSzerző: flower » 2005. dec. 3., szomb. 0:06

Igen, de ezt a halálos ágyán mondta. 8O

A sötét középkorban azért halt meg 8-10 gyerekből a fele, mert nem voltak tiszta egészséges körülmények, táplálkozás sem volt megfelelő, életkörülmények stb. . Talán te is olvastad a törikönyvben, hogy milyen mocsok volt és az utcán folyt a szennyvíz meg hasonlók..
Szóval nem hinném hogy az oltatlanság volt az oka azoknak a nagy járványoknak.
Sok már magától eltűnt..
Ismét leírom:
Hogy lehet, hogy egy csomó Nyugat-Európai országban NEM kötelezőek az oltások?? ??????
Akkor mégsem annyira nélkülözhetetelenek???????????
Látta tegnap este valaki (csüt este) az rtl klubon az oltásos műsort? Én csak a reklámját láttam.
flower
Grafomán

Hsz: 786

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2005. dec. 3., szomb. 9:24

Én is csak a reklámját láttam... :O

Ravenangel! Légyszi, válaszolj: "Hogy lehet, hogy egy csomó Nyugat-Európai országban NEM kötelezőek az oltások?"

Nem lehetne, kellene ezt a rendszert itthon is bevezetni? Megengedni, hogy akinek felelősségtudata és lelkiismerete úgy diktálja, az maga dönthessen, ne pedig a "kedves hatóság" őhelyette?
Parsifal
Grafomán

Hsz: 946

HozzászólásSzerző: Spottle » 2005. dec. 3., szomb. 10:19

Az egészségügyi maffia híjján egyenlőre elolvastam a nyitott kapu alapítvány honlapján található írást( http://web.axelero.hu/nyitottk/ )
Érdekes dolgokat írnak!
Engem az fogott meg első körben,hogy teljesen másképp írják le a betegségek tüneteit, mint pl. az ÁNTSZ oldalán (ami a köztudatban-tudat alatt is él) Akkor most mi az igazság? Egyszerű nátha, vagy halálos kór?

Van akinek ez a hobbia (főleg gyerek nélkül,felelősség nélkül),de azért nem hiszem,hogy minden gyerekes szülőre rá kéne zsuppolni amúgy is meglévő félelmeik mellé egy ekkora dilemmát.
"Kedves anyuka gondolja meg, mekkora az esélye hogy gyermeke elkap egy ilyen betegséget, vegye hozzá hogy ezeknek az eseteknek hány százaléka halálos, na ugye nem is olyan rémisztő! Ha ezt nem akarja kockáztatni, be is oltathatja a picit és nincs gond! (de azért számítsa hozzá,hogy az oltásnak lehetnek mellékhatásai)! Azért a döntés előtt tanulmányozzon külföldi statisztikákat is!" HUHH

Még jó hogy vannak orvosi konferenciák, alapítványok stb. ahol sok unatkozó ember más dolga nem lévén összeül és latolgatja az esélyeket helyettünk!
Spottle
Írogat

Hsz: 62

HozzászólásSzerző: Spottle » 2005. dec. 3., szomb. 10:35

Hagyjátok már szegény Pasteurt békén nyugodni! Életét számos kutatásának szentelte értékes eredményekre jutott. Nehogymár egy anekdota alpján emlegessük őt, ráadásul mint egy tehetetlen vénembert aki úgy megbolondult,hogy egész élete munkáját leértékelte a halálos ágyán!
Én nem voltam ott, ha mondott is ilyet már százszor megbánta! :lol: Vagy más értelemben mondta. Tőle kéne megkérdezni mielőtt zászlójára tűzzük egy ügynek, ami ellen talán harcolna,ha élne.
Spottle
Írogat

HozzászólásSzerző: Spottle » 2005. dec. 3., szomb. 10:42

Nálunk a választható oltásokért fizetni kell, külföldön ez hogy van? Azt is olvastam, hogy aki nincs beoltva az nem iratkozhat be oviba, suliba.
Ha ezek együtt járnak, akkor ez nem demokrácia, hanem szép kis lenyúlás! Mondjuk ott van miből kifizetni az oltást, vagy a magántanárt!
Spottle
Írogat

HozzászólásSzerző: Norci » 2005. dec. 3., szomb. 19:18

hát nem egészen arról van szó, hogy valaki meg tudja-e fizetni, hanem hogy meg akarja-e... ha fizetnének érte, se oltatnám be a gyerekemet! :x
Norci
Grafomán

Hsz: 826

HozzászólásSzerző: Spottle » 2005. dec. 3., szomb. 19:34

Persze, ez csak egy kérdés! Aki olvasgatja a külföldi oldalakat, az tudja megmondani, hogy hogy van ez arrafelé. :roll:
Spottle
Írogat

HozzászólásSzerző: flower » 2005. dec. 3., szomb. 22:07

"We obviously don't believe vaccines to be a safe or effective way of preventing disease - good health is the only true prevention. Organic vegan diet, plenty fresh air and sunshine, pure water, exercise and some sort of spiritual practice (meditation, prayer, appreciation of nature - whatever feels right to you) are what we believe leads to good health and a strong immune system. We have also had the children treated constitutionally by a classical homeopath to enhance their well being."

http://www.veganfamily.co.uk/surgery.html
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. dec. 5., hétf. 23:51

Egyébként a http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html oldalon az eu-oltások táblázatból kiderül, hogy csak a volt kommunista országokban kötelező minden oltás... Érdekes, nem? Ez is annak a maradványa.
Másik oltásos:
http://www.vaccinetruth.org/
(itt nagyon sok info van)
na persze angolul. Magyarul nem hemzsegnek az ilyen oldalak. :(
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. dec. 5., hétf. 23:59

http://www.vaccinetruth.org/flyers.htm
jó kis flyer-ek..
jó lenne itthon is ilyen.
Csak sajnos itt nincs "choice". Ez nem demokrácia, ami itt folyik nálunk. Még börtönbe is kerülhet, aki nem engedi beadatni a gyerekének az oltást..
Nagyon morcos leszek, amikor ilyeneket hallok a tv-ből "félfüllel".
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: flower » 2005. dec. 6., kedd 0:17

flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2005. dec. 6., kedd 12:14

Pasteurt tényleg békében kell hagyni. Nem ő a hibás, hanem az a sok szemellenzős, pénzérdekelt (gyógyszer, kórház, stb. ipar), avagy félrevezetett (többnyire az orvosok), akik manapság nem látják be, amit be lehetne, és egy dogmát csináltak Pateur munkásságából - persze nem véve figyelembe a halálos ágyi végkövetkeztetését, miszerint: "Tévedtem!" - , és akik diktatórikusan a döntésképes emberek helyett akarnak dönteni (jogi eszközökkel kényszerítve), pusztán saját hasznuk végett. (Ez lenne kérem a maffia?... lásd a sokat ajánlott könyvet... http:\\www.ezvankiado.hu )
Parsifal
Grafomán

Hsz: 946

HozzászólásSzerző: Ravenangel » 2005. dec. 7., szer. 15:53

Parsifal: nem tudom, hogy lehet, hogy Nyugaton nem kötelező az oltást beadatni. Én sem mondtam, hogy kötelező jelleggel kéne hagyni, csak arról próbáltam beszélni: talán nem biztos, hogy olyan *nagyon* rossz ez, mint ahogy beállítják.
Ravenangel
Írogat

Hsz: 66

ElőzőKövetkező

Vissza: Egészség