Én most arra lennék kíváncsi, hogy vajon tényleg olyan frankó e az, ha valaki napi 2,5- 3 liter vizet, (tisztát persze) iszik meg. Mert azt mondták az okosok, hogy annyit kell inni, de a minimum 1,5 liter. Hát honnan a jó rossebből állapították ezt meg? Ez kb. ugyanolyan, mint "naponta ennyi meg ennyi mg vitamin, meg ennyi gramm fehérje, szénhidrát, zsír kell" És hogy a szomjúság a szervezet vészjelzése. Ezért kell előbb inni, mielőtt szomjas leszek. Baromság!!!! És akkor az éhség is vészjelzés??? Állandóan enni kellene??? Hogy nehogy baj legyen..
Na nee! Szerintem a szervezet jelzi pontosan, hogy mikor kell innom. Ha szomjas vagyok, iszom. Ha éhes vagyok, eszem. Ha pisilnem kell, akkor elmegyek a Wc-re.
Vagy nem ilyen egyszerű?
Már megint kitaláltak valamit nekünk, fogyasztóknak, hogy minél több ásványvizet megvegyünk.
Szerintem. Nem vagyunk mi medúzák..

Egyszer hallottam valami előadáson (a pasi reflexológiával foglalkozott, legalábbis ezt állította) és ő azt mondta, hogy az ember 90%-a víz. Na ettől szét röhögtem magamat, de nem csak én, a többi hallgató is.
Vélemény?