egyébként holnap lesz az elkövetkezendő pár nap legmelegebbike... úgyhogy nem lesz itt semmiféle eső, pont túraidő lesz!
mandula írta:Miért 4-en? Jelentkezem ötödiknek.
Eddig mindig megúsztuk nagyobb eső nélkül, a kicsi meg már megszokott...úgyhogy bízom benne, hogy holnap is szép idő lesz
gabola írta:Sziasztok kedves leendő túratársak!
Most vasárnap más programom volt, de Pilisbe jönnék, ha...
Lehet többet tudni a túrákról, mint hogy találkozó mikorhol, és nagyjából hová megyünk? Ez nekem kevés...konkrét útvonalat szeretnék, igen, hogy el tudjam dönteni, jártam-e már ott 326-szor, ill. érdekel-e vagy sem....
Pilis-Dobogókő: ha lehet javaslatom az útvonalra, Dobogókőtől lefelé Lukács árok (szép, nyugis) vagy Rám-szakadék (vadregényes, zsúfolt), de ami a legfontosabb: utána Prédikálószékre fel kell menni!!! Aki már járt ott, tudja, miért mondom! Aki nem, annak garantáltan nagy élmény!
Kicsit előbb leszállva a buszról, Pilisszentkeresztről kezdve a túrát Dobógókő felé szintén vannak szép helyek (Zsivány-sziklák, forrás)
A túraszervező-szerepből eszem ágában nincs kitúrni senkit sem, de ha el akartok tévedni a Pilisben, NE hivjatok, túl jól ismerem!
timcu írta:Sziasztok! Nekem jó a 10-e, megpróbálom a páromat is rávenni egy kis vega kirándulásra!Ja, és van rendes túristatérképem Dobogókőről!
És most hétvégére nem terveztek semmit?
gabola írta:Erdőben is????!!!!! CSAK OTT...meg hegyenvölgyönsziklánpatakban! Betonra rá nem teszem a lábam ha nem muszáj!(Tanulok is repülni...
)
A Dobogőkő-Lukács-árok-Prédikálószék útvonalon 101szer jártam már, de ezt akárhányszor! A legszebb túraút az országban sztem...talán a Mátrabérc vetekszik veleOda is mehetnénk 1szer!
A stadiontól Dobogókőre? Ez nekem új...azt tudom, hogy 7:45 kor van egy busz az árpád-hídtól, valamint minden óra-20 kor pomázról, én az utóbbi megoldást szoktam választani.
Hmmm...hova mentetek azzal a busszal? rákerestem, de nem lelem...Gega23 írta:Hm. Mi múltkor szokás szerint eltévedtünk, úgyhogy ha gondolod, akkor lehetnél te a szervező.
Nekünk mindegy merre megyünk nagyjából, úgyhogy te kijelölheted azt az útvonalat, ahol még nem jártál, de lehetőleg erdőben is menjünk.
Mikor és hol? Múltkor a 8.30-as busszal mentünk, ami a Puskás Ferenc Stadiontól megy.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég