Sziasztok!
Csak most volt egy kis szusszanatnyi idő: elmesélem merre (nem)kirándultunk szombaton:
Hát azt hittük jó idő lesz, de az idő megtréfált minket még hogy hajaj! Hajnalban akkora eső volt hogy gyorsan lemondtunk a dagonyapartiról és helyette elmentünk a Szent István Parkaba az egészségnapra... azaz mentünk volna ha 9 környékén amikor találkoztunk volna nem az ég dézsái nyíltak volna meg... így egy teázóban húztuk meg magunkat, fél 11 környékére a nap is kisütött bizonyára a teázgatásunk közt elrebegett "süs fel nap" mantra hatására

Hálistennek végül az egészségnapra is odaértünk, igaz körülményesen, de mint tudjzk Budapest szép nagy város...
Apropó majd elfelejtettem ki volt a résztvevő! Gabola, Timcu és jómagam. Aztán az egészségnapon összefutoittunk még Gáborral és Annával is.
S hogy mit csináltunk? Drogtesztet töltöttünk, állatsimiztünk, voltunk kineziológia tájékoztató, és masszázson. Igen mind a 3-an! Nagyon coool volt.

Az auramérésről sajnos lemaradtunk a kilométeres sor miatt... ellenben gyógyiteáztunk, biosütit ettünk. Volt harcművészeti bemutató, tánc és jóga is. A történet akár véget is érhetne, de van még egy élmény, amin a többiek is meglepődtek: volt egy hölgy aki valami méregtelenítő szerkezetet mutatott be, amit magam is kipróbáltam: ioncserélt sós vízbe tettem a lábam, majd elektromos impulziusokkal negatív és pozitív ionokat jutattott a vízbe egy szerkezet segítségével és így állítólag a talpból kioldódtak a mérgek... és a vicc hogy a víz amiben ültem barna-zöldes üledéskes trutyis lett. Nem hittünk a szemünknek! hááááát.
Szóval végül mégiscsak nagyon szuperül sikeredett a nap s habár nem kirándultunk, összejött egy kis veges társaság egy jó kis beszélgetésre, programra.