KÖZÖS TÚRA

Mozgás, fitnesz, fizikai erőnlét

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 17., szomb. 21:57

Sajnálhatja aki nem jött el! :!:

Csodálatos idő volt, csodálatos tájon, remek társasággal.
Mi kell még? :lol:

Szóval 8.15-kor találkoztunk a HÉV-nél, Gábor, Gábor egy barátja, Peti, és én. Elmentünk Pomázra, ott találkoztunk Gabolával és a kedvesével. Onnan Volánnal Dobogó-kőre mentünk. Itt kicsit körbenéztünk, majd mentünk tovább, Magas-hegy, majd onnan lemásztunk a Rám-szakadékon. Jó sárosak lettünk. :)
Végigcaplattunk a Rám-szakadékon, majd kicsit sétáltunk Prédikálószék felé.
Itt volt egy kis tanácstalanság, de aztán egy meredek hegyoldalon felmászva megtaláltuk az utat Prédikálószék felé.
Elég sokat kellet felmászni, nem volt semmi oda felmenni, de a látványért, és az érzésért megérte! :!:
Ennél szebb tájat nehéz elképzelni.
Ráadásul annyi energiát kaptunk, hogy az még most is kitart. Mennyei, felemlő érzés volt Prédikálószékre felmenni.
Kicsit feküdtünk a fűben, mezítlábaztunk, néztük a kőről a kilátást, és élveztük a rengeteg energiát.Csodálatos egy kirándulás volt, felejthetetlen, (egyelőre) felülmúlhatatlan.
Képek nemsokára lesznek, de valószínűleg csak hétfőn.
Kár, hogy ilyen kevesen aktivizálódnak a fórumról, pedig ennél jobb kikapcsolódás kevés van. :)
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 18., vas. 9:57

Sziasztok!

Csatlakoozom Gáborhoz, azt hiszem én is kijelenthetem, hogy a legfantasztikusabb túránk volt. A Rám-szakadék és a Prédikálószék kilátása olyan élményt jelentett, amit szavakkal nem lehet leírni... Amikor felértünk a Prédikálószékre, megszűnt minden gondolat... csak a tökéletes boldogság le nem írható érzései járták át az embert... S tényleg, valami olyan különös sugárzása van ennek az embernek, hogy a kilométerek szelése ellenére nem hogy fogy, hanem ellenkezőleg egyre nő az emberben az erő és a vitalitás. Nem viccelek, hogy amikor elindultunk és az első néhány hegyet másztuk elég fáradtak voltunk, amikor a Prédikálószék csúcsait másztuk, meg szinte futottunk fel a 30-60 fokon dombon keresztül kasúl a sziklákon...
Gábor még egy dolgot kifelejtett, voltunk egy fantasztkus forrásnál is, olyan hűs és finom íze volt, hogy legszívesebben betankoltunk volna 5 litert :) A Rám szakadék patakja olyan kristálytiszta volt, hogy fürödni is lehetne benne, többen részlegesen ezt meg is tettük, mert azért felfelé a Pérdikálóüszékre jól megizzzadtunk és csodás volt... olyan volt mintha a szent Gangeszben mártottuk volna meg arcunk kezünk.... Leírhatatlan.

Ezért szeretnénk megismételni a kirándulást június 24-én, a most szombatihoz hasonló útvonalon.
Ki jönne?
giyandeva
Grafomán

Hsz: 790

HozzászólásSzerző: OmShanti » 2006. jún. 18., vas. 10:29

Én én én én! Én megyek!! :)
Bármit mondasz magadról beszélsz,
Uralkodsz és elítélsz, még úgy is, ha dícsérsz!
Bárki szól, csak részigazságokról szónokol,
Tudod, a pokolban bírónak lenni
Hát az is csak pokol!
OmShanti
Néha írogat

Hsz: 48

HozzászólásSzerző: mandula » 2006. jún. 18., vas. 15:09

Én is! :)
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 18., vas. 19:45

Én is!!! :)
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. jún. 19., hétf. 9:42

:D :D :D

Annyira örülök hogy tetszett mindenkinek!

Én viszont tanultam kicsit a dologból. Rájöttem, hogy mindennek van határa, az emberi teljesítőképességnek bizonyos állapotban meg pláne van, hiába ügyes-erős amúgy az ember lánya...
Prédikálószékre legközelebb jövő nyáron megyek fel! :)

Máshová szívesen, ekkora emelkedő nem nagyon van máshol...

Az emelkedőről jut eszembe...nem éreztétek úgy, hogy kellett a végső összhanghoz? Az izzadás, a munka, stb...hogy "megdolgoztatok" érte hogy ott lehettek...

Így utólag elárulom...van egy másik út felfelé...sokkal lankásabb, átlagos út...100szor jártam már ezen a helyen, és egyszer mentem fel a lankás úton...nem volt ugyanolyan... szinte csalásnak éreztem, hogy ott lehetek, küzdés nélkül :)
"A változás benned kell hogy elkezdődjön" (Gandhi)
gabola
Írogat

Hsz: 74

HozzászólásSzerző: timcu » 2006. jún. 19., hétf. 14:58

Sziasztok!
Örömmel olvasom soraitokat, hogy milyen jó volt a kirándulás.
De miért mindig akkor mentek, mikor nekem nem jó?
Most szombat sem jó sajnos. Nem akartok/akarunk inkább vasárnap menni? Olyan szívesen tartanék veletek!

Gabola, légyszi írd meg az emil címed és akkor küldöm, amit megígértem!
"Legyen neved ember vagy állat,Szó vagy bőgés hagyja el a szádat,Fedje tested szőr vagy toll, Egy helyről jössz és egy helyre utazol."
timcu
Írogat

Hsz: 59

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 21., szer. 12:16

Sziasztok!

Timcu felvetette, hogy esetleg most kivételesen vasárnap menjünk. Nektek többieknek ez jó lenne?
Mert ha igen, akkor van időnk átszervezni még. (minden más maradna válozatlan: 8:30-as szentendrei HÉV, majd 9:20 kor Pomázról Dobogókő, haza meg Dömösdről az esti órákban)

Nos ki is jönne? Barnabás, Eszer, Gábor, ha vasárnap mennénk Timcu is. Valaki még?

PS: Gábor mikor tudod felrakni a képeket? Nagyon várjuk ám! :D
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 21., szer. 14:07

Majd ha egyik nap nem 21-kor érek haza, és lesz egy kis időm.
Ez még ezen a héten nem valósult meg.

Viszont ha vasárnap lesz a kirándulás, akkor kihagyom, vasárnapra már be van szervezve menhelylátogatás.

giyandeva írta:Sziasztok!

Timcu felvetette, hogy esetleg most kivételesen vasárnap menjünk. Nektek többieknek ez jó lenne?
Mert ha igen, akkor van időnk átszervezni még. (minden más maradna válozatlan: 8:30-as szentendrei HÉV, majd 9:20 kor Pomázról Dobogókő, haza meg Dömösdről az esti órákban)

Nos ki is jönne? Barnabás, Eszer, Gábor, ha vasárnap mennénk Timcu is. Valaki még?

PS: Gábor mikor tudod felrakni a képeket? Nagyon várjuk ám! :D
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 21., szer. 15:41

Sziasztok!

Nem rég csatlakoztam a veg.hu-hoz, engem is érdekelne a kirándulás.
Ma tettem le az utolsó vizsgámat, ezért nem voltam ott a múlt szombatin.
Egy kérdés: mennyire megterhelő? Még kezdő vagyok! :oops:
Ezen a héten nekem is a vasárnap lenne jobb.

Sziasztok
Emese
Írogat

Hsz: 92

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 22., csüt. 13:36

Gábor!
Jó lenne már tudni, hogy mikor lesz a kirándulás, hogyan készüljek.
Ha szombat akkor megyek, ha vasárnap akkor nem.
Légyszi döntsd el melyik nap lesz. :)

Kösz
G.
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 22., csüt. 15:27

Na, sikerült megszülnöm az újabb képeket.
Itt találjátok:
http://www.freeweb.hu/gega23/
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 22., csüt. 19:44

Gega23 írta:Gábor!
Jó lenne már tudni, hogy mikor lesz a kirándulás, hogyan készüljek.
Ha szombat akkor megyek, ha vasárnap akkor nem.
Légyszi döntsd el melyik nap lesz. :)

Kösz
G.

Köszi G. a képeket először is! Igazság szerint vártam a többiek reaglására, de akkor MARADJUNK a SZOMBAT mellett, végsősoron így hirdettük meg... megyük még a Pilisbe, hiszem én :)

PS: az hogy mikor megyünk elvileg közös döntés eredménye, nem? legalábbis nem szeretném ha miattam ekkor mennénk vagy nem mennénk... nyomasztana.
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 22., csüt. 19:53

VÉGSŐ PONTOSÍTÁS a Pilisi JÚNIUS 24-ei kiránduláshoz:

SZOMBAT
8:30-as szentendrei HÉV, majd 9:20 kor Pomázról Dobogókőre busz, haza meg Dömösdről az esti órákban)

szép idő ismét megrendelve :)
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 22., csüt. 20:02

Sziasztok!

Az elmúlt napokban Norcival beszélgettem és felvetődött a kérdés, hogy a tikkasztó meleg kapcsán nem csak az erdőket, hanem valamilyen vízpartot is meglátogathatnánk...

Kedves kiránduló társak, mit szólnátok egy nap a Velencei-tó mellett? Hogy igazságos legyen most kivételesen mehetnénk mondjuk vasárnap... de írjátok meg KI JÖNNE és MIKOR lenne jó!

Ja és hova: Velencei Tó: mehetünk az Északi strandra, ahol akár úszni is lehet, ellenben egy kis gyaloglás szükséges a vonattól... vagy a déli oldalon van az Agárdi és Gárdonyi strand is... ezek is nagyon szuperek. NOS? van valakinek helyismerete esetleg? én az északi velencei strandot ismerem: az tuti

Remélem összejövünk egy kis pancsolásra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára giyandeva 2006. jún. 25., vas. 20:37-kor.
giyandeva
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: Sport