KÖZÖS TÚRA

Mozgás, fitnesz, fizikai erőnlét

???

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 22., csüt. 20:37

Sziasztok!

Nem érkezett válasz! Nem vesztek be szívesen újakat??? Lehet, hogy ez is költői kérdés marad?

Én, azért bízom!

Emese
Emese
Írogat

Hsz: 92

Re: ???

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 22., csüt. 20:54

Bocsánat hogy nem válaszoltunk, csak mindenki egy kicsit el van havazva, és elsiklott a szemünk felett a kérdésed.
Természetesen szívesen látunk MINDENKIT, bárkit, akinek van kedve egy jót kirándulni!
(Itt csak megjegyezném, hogy már több mint 400 regisztrált felhasználó van itt, és alig páran járunk csak kirándulni, pedig mindenki jöhet! :( -Mondjuk hozzászólni is elég kevesen szólnak hozzá a fórumhoz, ezt sem értem. Mindenki lusta, vagy valami nem tetszik a fórumba? Tessék nyugodtan irogatni, kirándulni, aktivizáljátok magatokat kedves emberkék! :))

Visszatérve a kérdésre, ha szertnél jönni, akkor 8:15-kor találkozunk a Batthyány téren, onnan megynük a 8:30-as HÉV-vel.
Te merről jönnél?

Hozzál elemózsiát, innivalót, meg egy kis pénzt az utazáshoz, másra nem is nagyon van szükség (esetleg fényképezőgép).

Szeretettel várunk. :)
Gábor

Emese írta:Sziasztok!

Nem érkezett válasz! Nem vesztek be szívesen újakat??? Lehet, hogy ez is költői kérdés marad?

Én, azért bízom!

Emese
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

Re: ???

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 22., csüt. 21:06

Emese írta:Sziasztok!

Én, azért bízom!

Emese

Bocs, a "nem érkezett" válasz az nem rád értetődött, hisz te írtál. Egyébként SZÍVESEN LÁTUNK MINDENKIT, ahogy Gábor írta. SŐT! AKÁRKI TERVEZHET, javasolhat kirándulást programot etc.... csak eddig a javaslat tevésekkel többségében egyedül vagyok...

Ja, igen. Egyébként meg nehéz koordinálni hogy mindenkinek jó legyen az időpont. Ezt úgy szoktuk demokratikusan csinálni, hogy máskor is elemgyünk a korábban vki által lemaradt helyre.... nem beszélve hogy általában minden kirándulásra már legalább egy héttel feltesszük a kérdést, kinek mikor jó? Ja, 400 felhasználóból hány is ír? hát tessék ez az.
giyandeva
Grafomán

Hsz: 790

sziasztok

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 22., csüt. 21:48

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat! :D
Egy kicsit elkeseredtem, amikor nem írtatok. Az Örs Vezér teréről mennék, de ez a szombat nem jó. Azért örültem meg, amikor valaki írta, hogy esetleg vasárnap. Az elkövetkező hétvégéim is nagyon sűrűek. Majd meglátom, valamelyik programomat le tudom-e mondani.

Mégegszer köszi!
Emese
Emese
Írogat

ismertet

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 23., pén. 18:26

Sziasztok!

Egyre gyakrabban írok! :-)
Mégis ráérek holnap. Azt a HÉV-et nem nagyon ismerem, szeretném megkérdezni, hol találkoztok ill. valami különös ismertetőjelet is szeretnék tudni.
Köszi, sziasztok

Emese
Emese
Írogat

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 23., pén. 19:00

Szia Emese!

Batthyanyi térről indul a HÉV 8:30-kor (majd a Parlamenttel szemben van), le kell menni mintha METRO-ra mennél, onnan meg ki van táblázva a HÉV, hol indul. Lesz egy csarnok. A HÉV-ek előtt fogunk gyülekzeni 8:15 körül!

Gábor
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára giyandeva 2006. jún. 25., vas. 13:27-kor.
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 23., pén. 19:38

Szia Gábor!
Nagyon köszönöm!
Emese
Emese
Írogat

HozzászólásSzerző: mandula » 2006. jún. 23., pén. 20:17

Az Árpád hídhoz érkezik a buszom, úgyhogy majd ott csatlakozom hozzátok a HÉV-en.
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. jún. 23., pén. 21:00

Csak figyelj arra, hogy Pomázra legkésőbb 9:10-re legyél ott, különben lekésed a buszt. :)

mandula írta:Az Árpád hídhoz érkezik a buszom, úgyhogy majd ott csatlakozom hozzátok a HÉV-en.
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

HozzászólásSzerző: OmShanti » 2006. jún. 25., vas. 10:09

Sziasztok!

Nos akkor elsőként egy kis beszámoló a tegnapi túráról.:-) Szokás szerint jól sikerült, egy-két apróságot leszámítva, amik számomra sajnos nagyon lecsökkentették a jelenvalóságra való képességet és hogy tényleg át tudjam élni, hogy milyen szép is a természet és maga az egész, amit sokan teremtésnek hívnak... Rengeteg volt a szúnyog.:-( Meg meleg is volt, de az engem, mint nap-, meleg- és fényimádót a legkevésbé zavart.:-) A szúnyogokat ellensúlyozta valamelyest az utak mentén dögivel termő szamóca, amikre személy szerint igen rendesen rákattantam.:-D

Mindenesetre azt hiszem, legközelebb valami vékony, szellős, de hosszú nadrágban érdemes jönni!

Más: eszembe jutott valami! Mi lenne, ha nem csak a kirándulásról szólna egy ilyen összejövetel, hanem valami pluszt, valami mást is megosztanánk egymással, mondjuk mindenki (illetve aki akar) hozna szívéhez közel álló spirituális tanításokat (vagy tanítókat.:-)), és két túraszakasz között egy kis pihenés közben felolvasnánk egymásnak? Ez persze nem azt jelenti, hogy bárki bárkit meg kéne, hogy térítsen, vagy hogy meggyőzzön bármiről, vagyis semmiképp nem arra gondolok, hogy majd parázs vitákat szítunk, hogy ki mit gondol és kinek van igaza, inkább arról lenne szó, hogy mindannyian meglássuk, segítsük egymásnak meglátni, hogy akármilyen spirituális tanításról van szó, mindegyik mögött van valami, ami EGY. És mindenki mindenből vonhat le tanulságot, ha megfelelően nyitott rá. Szóval ez jutott eszembe... Teljesen mindegy, ki mit hoz, amit úgy érez, hogy szeretné megosztani másokkal, azt hozhatja, lehet ez akármi, egy vers, egy történet, vagy valami mesternek néhány mondása, vagy bármi, teljesen szabadon! Szerintem időben beleférne... És persze adott esetben beszélgethetnénk is róla (csak persze mindenképpen tiszteletben tartva azt, hogy akármennyire nem értünk egyet vele, a másiknak ez attól még fontos!). De úgy érzem, úgy vettem észre, hogy ez itt természetes, hogy nem bántjuk a másikat, mert valamiről máshogy vélekedik.:-)

Főleg azért jutott ez eszembe, mert annyira színes a paletta itt a vegen, és semmiképp nem válna a kárára senkinek az, ha megismer más utakat, más filozófiákat, elképzeléseket, tanításokat is. Sőt, talán javára válik. Ki tudja?

Én nagyon élvezném, ha leülnénk mondjuk egy tisztásra, egy körbe, és miután valaki felolvasta a magáét, egy kicsit elcsendesednénk, elmeditálnánk rajta, mindenki megpróbálná átérezni, miről is van szó, és megosztani másokkal, hogy kiben mit hozott fel az a bizonyos írás. Valami ilyesmire gondoltam, de persze ez csak egy ötlet, mindenki hozzátehet-elvehet belőle.

Na így hirtelen, első körben ez jutott eszembe, köszönöm a tegnapi kirándulást!

Om Shanti
Bármit mondasz magadról beszélsz,
Uralkodsz és elítélsz, még úgy is, ha dícsérsz!
Bárki szól, csak részigazságokról szónokol,
Tudod, a pokolban bírónak lenni
Hát az is csak pokol!
OmShanti
Néha írogat

Hsz: 48

HozzászólásSzerző: mandula » 2006. jún. 25., vas. 12:15

Örülök, hogy ott lehettem a tegnapi kiránduláson :)
A természet gondoskodott rólunk forrásvízzel meg bőven termő (majdnem) szamócamezőkkel, bár az önkéntes véradást nem így képzeltem el, a szúnyogok valahogy nem hiányoztak...

Nagyon tetszik az ötlet, és bennem is felvetődött már, hogy mindenki hozhatna valamilyen gondolatot, tanítást, történetet, amit megosztana a többiekkel. Nem kötelező jelleggel persze, de jó volna megismerni más filozófiákat, utakat - talán nem is különböznek sokban a magunkétól :)
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 25., vas. 13:58

Sziasztok!

Csatlakozom a hozzászólók, hogy igazán remek volt ez túra és mintha egyre kevésbé tévednénk el! :D Bár most is megvicceltek minket a túristajezések... régi út, új út, de Pilisben (szinte) minden út Dobogókőre vezet.
A szamóca "legelés" tényleg klassz volt igazán, a szúnyogok ellenben kivehettek volna némi szabit;
Az útvonal csodálatos volt, bár helyenként (főleg a tűző napon) szakadt mindenkiről a víz. Ellenben a Lajos-forrás csodálatos hűsítőnek bizonyult, be is tankolt minden egy üveggel!
Gyönyörű tájakat, növényket is láttunk, ebből egy kis ízelítő:

http://members.chello.hu/szabogabor.janosne/
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. jún. 25., vas. 14:06

csak még egy kérdés:

korábban említettem, jövő héten Va. Júl 2. van kedvetek egy kis pancsoláshoz a Velencei tónál?
Ki jönne strandolni egyet? Kinek lenne ez megfelelő? Időpont? Hely?

PS: valami hűvösben tényleg klassz lenne valami felolvasás! Támogatom az öteletet!
giyandeva
Grafomán

HozzászólásSzerző: Emese » 2006. jún. 25., vas. 17:10

Sziasztok!

Elsőként vettem részt a túrán. Nagyon tetszett! Engem a szúnyogok nem nagyon szeretnek és eddig azt hittem a kullancsok sem. Nem volt még egyszer se, hogy ez a vérszívó bele fúrta volna magát a testembe. Most találtam egyet. Nézze át mindenki magát!

A táj nagyon szép volt, a szamócázás jólesett és remek embereket ismertem meg.

Köszönöm!

Emese
Emese
Írogat

HozzászólásSzerző: Norci » 2006. jún. 25., vas. 20:33

nekem szuper, amúgy is én voltam az ötletgazda, hogy menjünk vizpartra - ebben a hőségben...
:D
Norci
Grafomán

Hsz: 826

ElőzőKövetkező

Vissza: Sport