KÖZÖS TÚRA

Mozgás, fitnesz, fizikai erőnlét

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. júl. 25., kedd 14:01

Gega23 írta:Nekem nincs bringám. :(

lehet kölcsönözni...vagy kölcsönkérni...vagy szerzünk Neked rollert, görkorit, akármit...na? :D
"A változás benned kell hogy elkezdődjön" (Gandhi)
gabola
Írogat

Hsz: 74

HozzászólásSzerző: string » 2006. júl. 26., szer. 11:52

Az Indexes fórumon már felvetettem, hogy vasárnap (július 30) mehetnénk Pap-rétre bicajjal. Vagyunk már néhányan, most gyorsan ide is írok egy nagy kérdőjelet. Ki tart velünk???

A Batthyány térről indulnánk Szentendréig a bicikliúton, majd a Skanzen mellett fel Pap-rétre. Kevésbé versenyzős tempó lenne a cél, mint inkább a táj és a természet átélése és a közös tekerés.

???
string
Inkább olvas

Hsz: 13

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. júl. 26., szer. 15:16

string írta:Az Indexes fórumon már felvetettem, hogy vasárnap (július 30) mehetnénk Pap-rétre bicajjal. Vagyunk már néhányan, most gyorsan ide is írok egy nagy kérdőjelet. Ki tart velünk???

A Batthyány térről indulnánk Szentendréig a bicikliúton, majd a Skanzen mellett fel Pap-rétre. Kevésbé versenyzős tempó lenne a cél, mint inkább a táj és a természet átélése és a közös tekerés.

???

Úgy néz ki egyelőre, hogy Kapolcson leszek, de lehet, hogy mégse, akkor jönnék. Írj pontos találkozót, hogy tudjak jönni, ha maradok...húúú, az jó hely, ismerem...Szentendréig viszont én inkább HÉV-vel mennék, és az erdőben bicajoznék többet...át az egész városon, ráadásul az a bringaút rossz is, forgalmas is, felül-aluljáró, sok lámpa...hmmm?

Vissza Pap-rétről hogy jönnénk? A piros(vagy zöld) jelzésű pilisi bringautat (Tahitótfaluig megy le)nem ajánlom, mert még turistaútnak is keskeny, gizgazos, túl meredek néhol, ahol meg nem ott erdészeti út hatalmas teherautógumi-kátyúkkal, tavasszal úgy beleragadtunk ott a sárba, mert esett 2 csepp eső, hogy a hátunkon kellett levinni szinte Tahitótfaluig a bringát, bokáig a sárban cuppogva...kalandtúrának mondjuk nem rossz :D :D
gabola
Írogat

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. júl. 26., szer. 21:09

Azért napi 2000-et nem akarok kiadni kölcsönzésre.
Amúgy van egy bringám, de az nem itt van, hanem otthon, és nem egy mai darab, 1998-ban vettük az Ósenben. :D
Inkább veszek majd egy újat vagy egy használtat.

gabola írta:
Gega23 írta:Nekem nincs bringám. :(

lehet kölcsönözni...vagy kölcsönkérni...vagy szerzünk Neked rollert, görkorit, akármit...na? :D
Gega23
Grafomán

Hsz: 706

HozzászólásSzerző: string » 2006. júl. 27., csüt. 9:20

Úgy gondolom, hogy 9 órakor indulnánk a Batthyány térről és a csapat sebességétől függően 10 - fél 11 körül lennénk Szentendrén. (Addigra a HÉV is ott van :-) Onnan a zárt erdei úton (a skanzen után jobbra) mennénk fel Pap-rétre, az aszfaltos és nincs rajta gépjármű forgalom. Visszafelé több út is kínálkozik, demokratikusan megszavazzuk melyik legyen, de mivel többen lesznek városi biciklivel (nekem is slick gumi van most a járgányon) inkább az aszfalt lenne az optimális, de nem "versenyről" van szó.
string
Inkább olvas

HozzászólásSzerző: gabola » 2006. júl. 27., csüt. 10:23

string írta:Úgy gondolom, hogy 9 órakor indulnánk a Batthyány térről és a csapat sebességétől függően 10 - fél 11 körül lennénk Szentendrén. (Addigra a HÉV is ott van :-) Onnan a zárt erdei úton (a skanzen után jobbra) mennénk fel Pap-rétre, az aszfaltos és nincs rajta gépjármű forgalom. Visszafelé több út is kínálkozik, demokratikusan megszavazzuk melyik legyen, de mivel többen lesznek városi biciklivel (nekem is slick gumi van most a járgányon) inkább az aszfalt lenne az optimális, de nem "versenyről" van szó.

Jó, én is az aszfaltra szavazok most inkább :) Baba nem szereti a terepbringázást! :D
Ha jövök, Szentendrén csatlakoznék, ha írsz priviben egy számot felhívlak, vagy írok sms-t hogy mi legyen...pénteken derül ki, hogy hogy alakul, de netközelben már nem leszek, beírni nem tudom majd...
gabola
Írogat

HozzászólásSzerző: string » 2006. júl. 27., csüt. 13:10

OK. A számom az adataim között elvileg látható, de elküldöm privátban is.
string
Inkább olvas

HozzászólásSzerző: Cimhoni » 2006. júl. 29., szomb. 8:17

Sziasztok...

...a vasárnapi bringázásra én is szivesen megyek, 9-kor a Battyhány téren?

Erik
Cimhoni

Hsz: 4

HozzászólásSzerző: string » 2006. júl. 30., vas. 7:58

!!! Bocs, de közbejött egy kis probléma, ráadásul nem tudom a mobilszámotokat, így ide írom, hogy a bicajtúrára ma sajna nem tudok menni.

Tibor
string
Inkább olvas

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. aug. 17., csüt. 16:44

Tudom hogy csütörtök van, de kellene szervezni valami túrát a hétvégére.
Ti nem így gondoljátok? :)
Gega23
Grafomán

bicajt

HozzászólásSzerző: string » 2006. aug. 27., vas. 20:46

Sziasztok!

Most értünk haza a fesztiválról, jó volt sokatokkal személyesen is találkozni.

Ígéretemhez híven hozzákezdek a jövő hétvégi bicajos kirándulás beharangozásához. Ez lehetne egy szeptemberi Balatonkerülés előfutama is...

A tervezett útvonal: Batthyány tér - Szentendre - Pap rét, aztán pihi, utána vissza a csapat erőnlététől függően választott úton. Ja igen, vasárnap, szeptember 3-án reggel 10-kor indulnánk és végig bicikliúton mennénk, illetve Pap-rét felé forgalomtól elzárt részen. A tempót nem versenyzéshez méreteznénk, hanem inkább a tájban gyönyörködnénk, ezért a kevésbé gyakorlottak se féljenek nekivágni.

Várom a visszajelzéseket, hogy kikre számíthatnánk.
string
Inkább olvas

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. aug. 30., szer. 10:10

Most ezt nem tudom hova kellene írnom, de kellene egy kis segítség: hol lehet kullancsot bevizsgáltatni? Biztosra akar menni az anyuka, aki talált egy kullancsot a gyerekében.
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: pitypang » 2006. aug. 30., szer. 14:44

Azt tanácsolom kérdezze meg a gyermekorvost. Ő tudja melyik területen milyen a fertőzöttségi arány, mi a teendő az adott esetben és hogy mire kell figyelni. Ez a legjobb amit tehet. Szerintem. :)
pitypang
Írogat

Hsz: 179

HozzászólásSzerző: Gega23 » 2006. aug. 30., szer. 17:31

Ok, köszi.

pitypang írta:Azt tanácsolom kérdezze meg a gyermekorvost. Ő tudja melyik területen milyen a fertőzöttségi arány, mi a teendő az adott esetben és hogy mire kell figyelni. Ez a legjobb amit tehet. Szerintem. :)
Gega23
Grafomán

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2006. szept. 5., kedd 10:32

Sziasztok!

Beköszöntött az ősz talán mindenki megtalálta a ritmusát, ismét mehetnénk kirándulni!

Mit szólnátok ha Galyatetőre mennénk? Ez még múltkor kimaradt a programból most pótolhatnák, a Mátra szépsége azt hiszem nem kíván sok magyaráznivalót...

Mehetnénk esetleg már ezen a héten (SZEPT: 9.), vagy legyen inkább jövő hét(SZEPT 16)? Kérlek jelezzetek vissza minél hamarabb. Jó lennne már egy kis közös túra...
BUSZ: 8:45 kor lenne a STADIONOK Autóbusz pu. -ról.
Ki jönne, és mikor?
giyandeva
Grafomán

Hsz: 790

ElőzőKövetkező

Vissza: Sport