Párszor már leírtam, hogy ha kiállsz az emberek elé, és azt mondod, hogy dobjatok el mindent, amiben eddig hittetek, akkor kb. a 0,01%-a fog téged megérteni.
Viszont ha azt mondod, hogy kezdjék el tudatosan csökkenteni a felelsleges dolgokat, akkor sokkal többen fognak meghallgatni.
Persze ezt csak én gondolom így, lehet hogy nincs is igazam.
Az a lényeg, hogy az ő munkájukra is szükség van, és a tiédre is.
A weboldalt meg majd megbeszéljük.
giyandeva írta:megtörtént, már tegnap. Egyébként már több szervezetnek pl a (Baromfitanácsnak is) írtam és még válaszra se méltattak. (és félreértés ne essék nem spécizek ki és nem hordok le senkit)
bocs, nem értek egyet ezekkel a "kis lépésekkel" mert ezek megalkuvások, melyek azt üzenik a szőrmegyárosoknak, hústermelőkenk, hogy OK amit végeznek. és ez NEM igaz. Ja, és nem várom el, hogy mindenki vegán legyen, de beszéljünk tisztán a kérdésekről.
Itt lenne az idő, hogy az állatvédelem az emberek fejében nem "pudlikutyák" és "macskacicók" vagy éppen felkapott vad pl. fóka kampányszerű védelméről szóljon. Globálisan kell gondolkdoni a problémáról, mégegyszer hangsúlyozom, alternatívákat! kínálva. mert mindenre van: szörme - műszörme; hús - szója, szejtán; tejtermék - szójából, gabonából készült termékek, tojás pl. kurkuma+növényis ürítő anyagok, stb.
AKI MEGÉRTI VÁLASZT, a többinek csak szájtépés. És aki vált, természetesen elfogadom, hogy egyenként, lépésről lépésre, mert ez egy folyamat. De az elvek, amiről beszélünk, ne görbítsük meg.